Gå til hovedinnhold Gå til søk

Våre vilkår for utleie av utstyr

Før moroa begynner er det viktig at du leser igjennom de gjeldene vilkårene for utleie.

sup Kvarøy Helgelandskysten

Generelle vilkår
1 – All bruk av leid utstyr skjer for eget ansvar og risiko.
2 – For å leie utstyr må en person over 18 år stå ansvarlig. Det vil si at barn under 18 år godt kan bruke utstyret, men du som voksen står ansvarlig i henhold til øvrige vilkår og norsk lov.
3 – Du er selv ansvarlig for din og andres sikkerhet ved bruk av leid utstyr. Sjekk om din reise, -eller innboforsikring dekker skade på andre personer og andres eiendeler.
4 – Hvis leid utstyr blir skadd eller stjålet mens du leier det, er du ansvarlig for alle kostnader for å erstatte eller reparere det.
5 – Kvarøy Sjøhus er ansvarlig for at utstyret er i god stand ved utlevering, og plikter å opplyse om eventuelle feil og mangler.

Tilleggsvilkår for leie av båt

6 – Fører av fritidsbåt, som har lengde over 8 meter eller har motor med større ytelse enn 25 HK, skal inneha norsk båtførerbevis eller gyldig kvalifikasjonsbevis.

7- Det er forbudt å føre båten med over 0,8 i promille. Det vises forøvrig til Den Norske skipskontrolls regler, forskrift av 11. desember 1981 og Sjøloven. I tilfelle ulykke, kan også promille opp til 0,8 medføre økt erstatningsansvar.

8 – Leietaker er innforstått med at det maksimalt kan være 6 personer i båten.

9 – Leietiden for båt er fra 11:00- 11:00 neste dag.

10 – Båten skal vaskes etter bruk, og leveres tilbake med full tank bensin.