Gå til hovedinnhold Gå til søk

Ta sommarlov på Helgelandskysten i 2024 og opplev hvilepuls og storslagen natur!

  • Kvarøy Sjøhus har fult utstyrt kjøkken for selvhushold til hele gjengen
  • Våre sjøhus har et bad med dusj og vaskemasikn.

Velkommen til Kvarøy Sjøhus – Perfekt for barnefamilien!

Reis hit:

Kvarøy Sjøhus ligger på den vakre øya Kvarøy på Helgeland i Nord-Norge. Hit kan du enkelt reise med ferge eller hurtigbåt, eller velge korteste reisevei med vår private skyssbåt, bare 10 minutter fra fastlandet på Tonnes.

Finn roen:

Om du lengter etter ro og kvalitetstid med familien, er Kvarøy ditt paradis. Kystlivet byr på mange fine opplevelser som både du og barna vil ha stor glede av. Her er det lett å senke skuldrene! Gå på skattejakt etter skjell i fjæra og kjenn hvordan sanden kiler mellom tærne. Hører du sjøfuglene? Kjenner du den friske luften av hav og saltvann? Gled deg over sommerblomstene som danser i veikanten og de ivrige barna som kjøper seg en fløteis på lokalbutikken. Etterpå vil dere kanskje sjekke krabbeteinene som dere satte ut litt tidligere på dagen?

Bo godt:

Hos oss bor du i koselige sjøhus med fantastisk utsikt over havet og fjellene. Sjøhusene er fullt møblerte og har alt av utstyret dere trenger for et flott opphold. Hvert sjøhus har tre soverom, med to enkeltsenger på hvert rom. Det er også mulig å leie ekstrasenger og barnesenger.

 

Kjøkken med alt av utstyr:
Kjøleskap
Komfyr
Oppvaskmaskin
Vannkoker
Kaffekoker
Mikrobølgeovn
Bestikk, fat, glass osv

Bad:
Toalett og servant
Dusj
Vaskemaskin
Håndklær inkludert

Soverom:
3 soverom i hvert sjøhus
2 enkeltsenger på hvert rom
Sengetøy inkludert

Opplev:

På Kvarøy er det mye å oppleve! Her finner du blant annet en splitter ny sykkelbane, også kalt en Pumptrack, og vi har sykler til utleie for liten og stor.  Syklene kan brukes både på banen eller til å sykle rundt på øya. Kvarøy har en utendørs aktivitetspark med flotte klatrestativ som barna syns er gøy, samt ballbinge og en Indianerskog med husker og klatretau. Vi kan by på morsomme aktiviteter som fisking, fridykking, SUP, bading i stamp, lek i fjæra og spennende fugletitting. Hos oss kan du leie båt og fiskeutstyr av beste kvalitet.

  • Sup Kvarøy

Om været ikke er helt på topp, kan dere trekke innendørs: prøv shuffleboard, biljard og en rå golfsimulator hos Kvarøy aktivitetsrom!

Nå magen begynner å rumle, kan dere ta turen til Olea´s Kjøkken, øyas egen restaurant. I stemningsfulle lokaler blir dere servert smakfull mat av fantastiske råvarer. Vi har også hyggelige Tampen Kafé, med nydelig mat og kaffe. Lokalbutikken selger det aller meste av varer en skulle trenge i løpet av oppholdet.

Priser:

SJØHUS
1 dag  –  kr. 3200,-
2 dager  –  kr. 5800,-
3 dager  –  kr. 8 400,-
4 dager  –  kr. 11 000,-
5 dager  –  kr. 13 300,-
6 dager  –  kr. 16 200,-
1 uke      –  kr. 18 200,-

BÅT
19 fots Kværnø aluminiumsbåter . Flytevester er inkludert.
Leies ut pr. døgn for 1000 kr for 50hk, og 1100 kr for 70hk.

Til Booking

Til Forsiden