Gå til hovedinnhold Gå til søk

Vi har fått en avbestilling og har et sjøhus ledig fra 18 – 21 juli 🙂 Om du skulle ha lyst til å tilbringe noen dager i med hvilepuls i nydelig natur på vakre Kvarøy.

Reise til Kvarøy

Ti minutter unna fastlandet på Tonnes finnes en FRIsone der alle hilser på alle. Dette er et sted der både den aktive og den rolige kan stortrives.

Reise Kollektivt

Bil ferge kan du ta direkte til Kvarøy fra Stokkvågen tre dager i uken, mandag, onsdag, og fredag.

Hurtigbåten Nordlandsekspressen, NEX eller ækspræssn som vi kaller den, kommer innom Kvarøy på sør og nord gående ruter. Dette gi muligheten og reise fra Sandnessjøen og Bodø rett hit til Kvarøy.

Innad i kommunen er det hurtigbåten Nesøy som kjører rundt. Denne er innom morgen, og ettermiddagen, og enkelte dager på formiddagen også.

Disse båtene gjør det mulig å komme til Kvarøy, og ikke minst besøke flere plasser i Lurøy og Rødøy mens dere er her, eller er på gjennomreise.

Via nettsiden reisnordland.no kan du søke opp din reiserute med hurtigbåt, ferge, og buss. Her får du også forhånds kjøpt billetter og sjekket at avgangen er i rute.

Fleksibel reise

Om du ikke finner en tid som passer for deg å reise kollektivt, har vi en skyssbåt på Kvarøy. Med oss kan du booke transport sammen med overnattingen slik at du kan reise på et tidspunkt som passer deg bedre.

Vår skyssbåt tar 12 personer og har god plass til bagasje. Reisen mellom Tonnes og Kvarøy tar under 10 minutter. Vi henter deg i Tonnes Marina, nærmere bestemt havna sør nesten helt ute på moloen. Her er det gratis parkering og lite trafikk som bilen din får stå i fred mens du er på ferie.