Gå til hovedinnhold Gå til søk

Sjøhus til gjengen

finn roen i våre sjøhus

Kvarøy Sjøhus med havutsikt mot polarsirkelen

Havutsikt

Alle våre sjøhus ligger på nord siden av Kvarøy med vakker havutsikt. Fra sjøhusene ser du det ikoniske fjellet Hestmannen, polarsirkelen, og de oransje solnedgangene sommeren byr på. Sjøhusene er fullt møblerte og har alt av utstyret dere trenger for et flott opphold.

Hvert sjøhus har tre soverom, med to enkeltsenger på hvert rom. Det er også mulig å leie ekstrasenger og barnesenger.

 

Kjøkken

Alle sjøhusene har fult utstyrt kjøkken med servise til 8 personer. I skapene finner du alt du trenger til å lage gode måltid sammen, og plass til å nyte maten med havutsikt.

 

Kjøkken med alt av utstyr:

  • Kjøleskap
  • Komfyr
  • Oppvaskmaskin
  • Vannkoker
  • Kaffekoker
  • Mikrobølgeovn
  • Bestikk, fat, glass osv
  • Fryser

Hvert sjøhus har tre soverom, med to enkeltsenger på hvert rom. Det er også mulig å leie ekstrasenger, og barnesenger ved behov. Sengetøy og håndklær er inkludert, og klart til deg ved ankomst.

 

Våre sjøhus har et bad med dusj og vaskemasikn.

Badet har god plass til alles saker, toalett og dusj.

På badet er også en vaskemaskin og vaskepulver, hvis det skulle være behov for å vaske tøy under oppholdet. Tørkestativ finnes i boden.

Bevertning under opphold hos oss

Vi er så heldige at vi har vår egen restaurant på Kvarøy, og hvis den ikke har åpent eller du har lyst på et lettvint måltid har vi mulighet til å levere gode smaker rett på døren.

Rekeaften med reker fra Nord Reker
Reker med skall i fantastisk lake, loff og tilbehør står klart i huset ved ankomst. Lokal fisket reke fra havet rundt Kvarøy, foredlet og pakket i Kvina på fastlandet i Lurøy kommune. Nord Reker er kjent for sin gode kvalitet og en fantastisk god lake som rekene bades i. Dette er virkelig smaken av sommer.
Olea’s Kjøkken I samarbeid med restauranten Olea’s Kjøkken kan vi tilby servering under ditt opphold på Kvarøy Sjøhus. Olea’s Kjøkken serverer tradisjonsrik og smakfull mat basert på lokale råvarer.