billboard_aktiviteter

Aktiviteter

Kvarøy kan by på allsidige aktiviteter i fantastisk natur.

Kvarøy er et utmerket sted for deg som ønsker en blanding av ren avslapning, og spennende opplevelser. Øya egner seg god til små utflukter til fots, og med båt. Kvarøy har fine rene strender som egner seg til bading, og piknik. Barna kan besøke naturlekeplassen ”indianerskogen”, eller boltre seg i fjæra. Kvarøy Sjøhus har også en rekke arrangerte aktiviteter.

 


Fugletitting
Fra fugleutkikksposten kan du studere det yrende fuglelivet i området.

Der er det store muligheter for å få sett havørn, Nord-Europas største rovfugl. Og andre sjøfugler som storskarv, lunde, og stokkand.
Lakserundtur
Ønsker du å vite mer om produksjon av Atlantisk Laks og moderne havbruk, tar vi deg med på en lakserundtur med guide. På denne turen får du se fisk fra smolt til slakteklar matfisk, og lære om den nøye oppfølgingen fisken trenger. Som avslutning på turen vil du få en smake bit av vår nydelige egenproduserte laks.
Krabbeteiner
Perfekt temperatur og rent miljø gjør at taskekrabben trives i området rundt Indre Kvarøy. Her starter krabbesesongen i juli, og i sesongen kan du garantert nyte et festmåltid med krabbe her på Kvarøy Sjøhus. Krabbe fiske er både lett og spennende. Vi tilbyr utleie av krabbeteiner ferdig rigget for fiske. Våre teiner er sammenleggbare og lette i vekt, så prøv deg som krabbefisker under ditt besøk her på Kvarøy.
Guidet fisketur
guidetfisketur
Bli med på en spennende guidet fisketur i vår Targa 27.1. Turen gir deg en unik mulighet til å bli kjent i havområdene rundt Kvarøy Sjøhus og stor sjanse for å fange din drømmefisk. Guiden vil skreddersy en tur for deg og dine fiskeønsker. Steinbit, storsei, torsk, hyse rødspette, og kveite er noen av de fiskeslagene som er fanget på de guidede turene denne sesongen.
 
Guidet tur med ribb
guidetturmedribb
Ta en guidet tur med ribb i området rundt Kvarøy, og opplev den ville naturen på nært hold. En tur med ribb vil gi deg en actionfylt tur inn i naturen og dyrelivet. Vi tilpasser turen etter dine ønsker. Turen har mange muligheter som ren havrafting, ren guiding til en attraksjon eller en blandet tur med gode foto muligheter.
Kajakk
kajakk_liten
På Kvarøy er det fantastiske muligheter for kajakkpadling. Området rundt øya er omgitt av mange holmer og skjær. Beskyttet mot storhavet kan dere ta korte dagsturer eller overnatte på en av de mange sandstrendene i området. Kvarøy Sjøhus har 4 havkajakker til utleie.